Herfstmaand | November

HK Living SS2020
6857 4

November

Alweer november, voordat je het weet is het december en nieuwjaar. Een lekkere bakkie koffie nemen met dit koude weer? Wij hebben meerdere keramiek kopjes, mokken en bowls. Bijvoorbeeld “Back to the seventies” met de hippe 70’s servies van HK Living. Dit stoere servies zorgt voor een echte vintage look dat zeker in de spotlight staat tijdens elke gelegenheid. Door de stoere aardse kleuren creëer je een speels effect op tafel, leuk!

Om een ruimte groter te laten lijken is het belangrijk om lichte kleuren te gebruiken zoals bijvoorbeeld wit of lichtgrijs. 

Vaak worden de stoelen of andere meubels in kleur gekozen om wat vreugde in het interieur te brengen. Onze stoelen zijn leverbaar met keuze uit ontelbare kleuren stof of leer, dus opties genoeg om kleur te geven aan je interieur!

Niet alleen met stoelen of andere meubels kan je kleur in je interieur brengen maar ook door middel van accessoires. Naast de mooie meubels die wij verkopen, hebben wij ook interieur accessoires. Een lekkere geur in de huiskamer die rust of juist energie geeft? Dat kan zeker met de diffusers die wij in de winkel hebben staan en verkopen.

Kom eens langs in de winkel of neem een kijkje op onze website.

Delen.....

Share on facebook
Share on whatsapp

Meer berichten

Dutch Design Week 2022

Van 22 t/m 30 oktober keert het grootste designevent van Noord-Europa terug in Eindhoven. Zet je schrap voor een week met 100+ locaties, 2.600 ontwerpers

Lees meer »