Cadeaumaand | December

December, de maand voor gezelligheid, lekker eten en veel cadeautjes. Juist nu in deze gekke tijd, is het belangrijk een beetje extra aan elkaar te denken. Een cadeau krijgen is natuurlijk erg leuk,  maar er gaat niets boven de voldoening van het geven van een cadeau. Voor je beste vriend, vader, moeder, broer of zus.

Hier bij de Zitfabriek ben je aan het juiste adres voor een mooi december geschenk. Een van onze favoriete zijn bijvoorbeeld de keramieken servies setjes van HKliving. Of wat dacht u van een mooie tafellamp?  Zo hebben we super leuke verlichting van het merk Fatboy. De ideale lamp voor binnen of buiten. 

Dimbaar, oplaadbaar en draadloos. Wat wil een mens nog meer? Wij worden er in ieder geval ontzettend blij van. Of misschien vind je het leuk om een ander soort cadeau te geven? Een leuk digitaal klokje? Of toch de ouderwetse koekoeksklok in een modern jasje? 

 

Wat je ook wil en wat jouw smaak ook is, bij de Zitfabriek zit je goed. Dus kijk gerust verder op onze website. Of kom gezellig bij ons langs in het hart van Eindhoven: Strijp-S. Wij wensen jullie alvast een fijne, veilige en gezonde feestdagen. En een gelukkig nieuw jaar. Dat 2021 een goed jaar mag worden.

Delen.....

Share on facebook
Share on whatsapp

Meer berichten

Joe Joe

De joe stoel van Midj is er ook zo een die je helemaal kan personaliseren. De combinatie mogelijkheid van hout, metaal en stof of leder

Lees meer »

Lente it is !

Het zonnetje laat zichzelf al regelmatig zien en de temperaturen gaan weer zachtjes omhoog. Lente ! Hoe toepasselijk is de naam van de nieuwe salon-

Lees meer »