Zitfabriek

Midj meubels

Midj meubels in uitgebreide collectie

 Zitfabriek midj meubels Midj meubels zijn bij de Zitfabriek beschikbaar in een uitgebreide collectie. De topdesign meubelen worden geproduceerd in Italiƫ in de regio Friuli en zijn voor uiteenlopende interieurprojecten geschikt. De uitgebreide meubelcollectie bestaat onder meer uit design stoelen, barkrukken en fauteuils van het designmerk Midj. U kunt meteen kennismaken met het aanbod door de online collectie met prachtige zitmeubelen te bekijken bij Zitfabriek.nl. U kunt het gewenste zitmeubel online bestellen of deze persoonlijk bekijken en kopen in de inspirerende winkel van Zitfabriek in Eindhoven.

Diverse soorten design verlichting in Eindhoven

De Zitfabriek biedt naast het meubelaanbod ook de gelegenheid om aankopen te doen voor het verder bepalen van de sfeer in uw interieur. Zo kunt u speciale design verlichting in Eindhoven aanschaffen in onze winkel. In het aanbod vindt u onder meer stalampen, maar ook tafellampen in uiteenlopende designs. U kunt bijvoorbeeld onder meer in onze winkel in Eindhoven een strakke stalamp op drie poten aanschaffen die afkomstig is uit de ZF collectie. Ook bieden wij u verlichting met een retro look, zoals het model Glow in the dark die eveneens uit de ZF collectie komt.

Zie ook: Design meubelen Eindhoven of Design meubels Eindhoven

Woning- en projectinrichting met Midj meubels

De Zitfabriek richt zich bij het samenstellen van de collectie op uiteenlopende toepassingen. Zo zijn de Midj meubels niet alleen geschikt voor het interieur in woningen, maar maken ook horecagelegenheden graag gebruik van de meubelen uit de topcollectie. Verder zijn de Midj merkmeubels onder meer geschikt voor toepassing in het moderne interieur van bijvoorbeeld kantoren, wachtruimtes en kantines van instellingen. Wij bieden u bovendien het voordeel van de laagste prijsgarantie in combinatie met gratis levering en uiteraard voorzien wij u graag van een deskundig interieuradvies.

Design verlichting kopen in Eindhoven

De Zitfabriek is gevestigd in de Urbanshopper op Strijp-S oin Eindhoven. U kunt voor het kopen van design verlichting in Eindhoven onze winkel van woensdag tot en met vrijdag bezoeken van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Naast onze fysieke winkel met onder meer design lampen in Eindhoven kunt u ook onze webwinkel bezoeken en desgewenst online een bestelling maken of alvast een indruk opdoen van ons aanbod met verlichting.